Extra Mogelijkheden :


Stapeltaart 

Heeft u meerdere taarten nodig? Dan kunt u er ook voor kiezen om deze samen te voegen tot een stapeltaart. Dit is mogelijk met taarten met zowel ronde als vierkanten afmeting. Of een combinatie hiervan.  Hierbij geldt eigenlijk geen limiet qua aantal taarten, uiteraard in overleg. 

 

Dowels 

Deze worden gebruikt in stapeltaarten ter versteviging van uw taart bij meerdere lagen. Dowels zijn plastic buisjes welke geen invloed hebben op uw taart. Ze laten geen geur/kleur/smaakstoffen achter in uw taart.

 

Cake Drum 

Om het geheel van uw taart op een leukere manier af te maken kunt u de taart(en) op een Cake Drum laten plaatsen. Dit is een stevige ronde of vierkante plaat van ongeveer 1cm dik. Deze kan bekleed worden met Marsepein of Fondant (naar keuze). Ook kan de Cake Drum vervolgens worden versierd met lint. 

 

Foto Print 

Wilt u een (persoonlijke) foto op uw taart? Bijvoorbeeld om uw Sweet Table compleet te maken, het afscheid van uw collega persoonlijk te maken of de favoriete voetbalspeler van uw kind op de taart te plaatsen, kunnen wij de foto op een Frosty Sheet verwerken en zo uw taart mee decoreren. Het is hierbij wel van belang dat wij de foto op tijd binnen hebben i.v.m. de afmetingen en dergelijke. 

 

Boetseersels 
Van olifant tot flamingo en van giraffe tot tijger. Om uw taart nog leuker te maken kunt u er ook voor kiezen om boetseersels toe te voegen. Maar denk hierbij ook eens aan een baby voorop een BabyShower taart, Nijntje of iets wat te maken heeft met de hobby van uzelf of uw kind. Hierin is van alles in overleg mogelijk. 

 


 

Meer Informatie 

Al het bovengenoemde is tegen meerprijs en in overleg. Het is van belang om uw taart tijdig te bestellen (bij voorkeur minimaal 3 weken van te voren). Dit geldt ook voor de Extra, bovengenoemde opties. Voor meer informatie en de meerprijs van de Extra Opties verwijzen wij u graag naar onze Prijslijst en Algemene Voorwaarden.