Bruidstaart


Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen! 

Voor deze dag zijn jullie natuurlijk op zoek naar de perfecte bruidstaart, en dat is waar Torte Dolci graag bij helpt!

Vooraf hebben wij via  e-mail contact of kan er natuurlijk even gebeld worden. Hierdoor kunnen jullie als paar met mij alvast het een en ander bespreken. Hierna kunnen jullie besluiten een proeverij te plannen. Jullie kunnen op dat moment de wensen doorgeven, ideeën qua uiterlijk van de taart, welke smaak jullie voorkeur heeft, etc. Samen kijken wij dan naar jullie wensen en de mogelijkheden. Er is heel veel mogelijk, om van dé dag jullie dag te maken!


Dé Taart

Bij het bespreken van jullie wensen zal goed naar voren komen wat jullie verwachten van het uiterlijk van de taart, maar óók heel belangrijk : de smaak! Biscuitbodem is de basis van de taart. Dit zorgt voor een luchtige cake. Wat betreft de vulling is echt heel veel mogelijk, op de website vindt je een overzicht met alle beschikbare vullingen, maar eigen wensen kunnen vaak ook vervult worden hierin! 

Het ontwerp

Bij Torte Dolci zijn inmiddels al een aantal bruidstaarten gemaakt. Hier is ook een overzicht van te vinden. (zie menu, kopje Torte Dolci). Deze taarten zijn gemaakt naar wens van een echtpaar, natuurlijk betreft het nu jullie wensen dus ga er vanuit dat wij samen een ontwerp maken voor de taart van jullie grote dag! 


Voorwaarden

Voor het bestellen van een bruidstaart en het proces daaromheen hebben wij voorwaarden opgesteld.
De kleine lettertjes noemen wij die, en zijn HIER te vinden. 

JA! WIJ WILLEN ..

.. Graag een afspraak maken voor een proeverij! 

Tijdens een proeverij bespreken wij niet alleen jullie wensen, ook ontwerpen wij met elkaar jullie taart. Er is heel veel mogelijk, zowel qua vullingen als qua ontwerp, dus daar moeten we natuurlijk even over praten. Tijdens het praten schotel ik jullie ook  wat voorbeelden voor van wat er mogelijk is, zodat jullie na deze proeverij met een gerust hart verder kunnen met regelen van de grote dag, en dan regelt Torte Dolci jullie taart!

 

Na het bestellen van deze proeverij wordt verwacht dat het bedrag van €25,00 euro wordt overgemaakt (gegevens worden toegestuurd). Hierna nemen wij contact met jullie op voor het plannen van een datum. 

 

€ 25,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen