Bruidstaart


Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen! 

Voor dé dag zijn jullie natuurlijk op zoek naar de perfecte bruidstaart, dat is waar Torte Dolci graag helpt!

Vooraf hebben wij via  e-mail contact of kan er natuurlijk even gebeld worden. Hierdoor kunnen jullie als paar met mij alvast het een en ander bespreken. Hierna kunnen jullie besluiten een proeverij te plannen. Jullie kunnen op dat moment de wensen doorgeven, ideeën qua uiterlijk van de taart, welke smaak jullie voorkeur heeft, etc. Samen kijken wij dan naar jullie wensen en de mogelijkheden. Er is heel veel mogelijk, om van dé dag jullie dag te maken!


Dé Taart

Bij het bespreken van jullie wensen zal goed naar voren komen wat jullie verwachten van het uiterlijk van de taart, maar óók heel belangrijk : de smaak! Biscuitbodem is de basis van de taart.  Dit zorgt voor een luchtige cake. Wat betreft de vulling is echt heel veel mogelijk, op de website vindt je een overzicht met alle beschikbare vullingen, maar eigen wensen kunnen vaak ook vervult worden hierin! 

Het ontwerp

Bij Torte Dolci zijn inmiddels al verschillende bruidstaarten gemaakt. Hier is ook een overzicht van te vinden. (zie menu, kopje Torte Dolci).  Deze taarten zijn gemaakt naar wens van het bruidspaar, natuurlijk betreft het nu jullie wensen dus ga er vanuit dat wij samen een ontwerp maken voor de taart van jullie grote dag! 


Voorwaarden

Voor het bestellen van een bruidstaart en het proces daaromheen hebben wij voorwaarden opgesteld. De kleine lettertjes noemen wij die, en zijn HIER te vinden.